Waterschap Rivierenland - watervergunning voor het uitvoeren van leidingwerkzaamheden t.b.v. aanleggen hoofdleiding drinkwater t.p.v. Sasdijk 71 en 71a te Werkendam (LA254)

Bekendmaking voor overig in Waterschap Rivierenland

Geplaatst op Lokaalnieuwswerkendam.nl op: 8-12-2023

  1. Bekendmakingen Werkendam
  2. Waterschap Rivierenland – watervergunning voor het uitvoeren van leidingwerkzaamheden t.b.v. aanleggen hoofdleiding drinkwater t.p.v. Sasdijk 71 en 71a te Werkendam (LA254)

overig Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen waterschap

Het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland heeft besloten om voor het uitvoeren van leidingwerkzaamheden t.b.v. aanleggen hoofdleiding drinkwater t.p.v. Sasdijk 71 en 71a te Werkendam (LA254) een watervergunning te verlenen. Zaaknummer: 2023134165 Start bezwaartermijn: 05-12-2023 Informatie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Vergunningen, Toezicht en Handhaving van Waterschap Rivierenland, bereikbaar via telefoonnummer 0344-649494 of e-mail vergunningen@wsrl.nl Bezwaar: Binnen zes weken vanaf datum bezwaartermijn kunnen belanghebbenden een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van dijkgraaf en heemraden van Waterschap Rivierenland. Voor meer informatie, zie de website van Waterschap Rivierenland.

Unknown

 Lokaalnieuwswerkendam.nl Redactie

Lokaalnieuwswerkendam.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Werkendam. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Overige Vergunningen Werkendam

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.